maanantai 28. lokakuuta 2013

Levynkansiprojekti

Viime kesänä sain ilokseni projektin, jossa piti suunnitella levynkannet teksteineen päivineen.

Kuunneltiin demo levylle tulevista kappaleista ja suunniteltiin laulaja Tarja Huuskosen  ja tuottaja Wesku Jämsenin kanssa kanteen tulevaa kuvaa.
 Laulajan toiveista lähdettiin liikkeelle. Metsä ja luonto, silta, merenrantaa, kyyhkysiä....ne kaikki maalasin siihen kuvaan. Taisipa sinne yksi bambikin ängetä ;)
Kaikista haastavinta minulle oli saada laulajan kuvasta näköinen. Lopputulokseen oltiin tyytyväisiä, vaikka enemmänkin ois voinut näköinen olla. Itse tunnen ylittäneeni itseni tässä kohdassa!


Tästä maalauksesta (koko 40 X 80) sitten valittiin sopivaa kohtaa kanteen ja takakanteen, sekä kansilehden sisäpuolelle että itse cd-levyyn. Kuvia muokkasin ja varsinkin tekstejä muuttelin ja siirtelin artistin ja tuottajan toiveiden mukaisesti. Oli muuten aivan mielettömän mukavaa puuhaa se melkein loputon viilailu :)

Tässä sitten viimein nämä kuvat valmiina itse levyssä ja levykotelossa:

Tämmöinen kuvallinen projekti oli minulle todella mieluinen homma! Laulajan kanssa oli erittäin antoisaa kuvaa yhdessä suunnitella. 
Kiitos kaikille osapuolille ja erityisesti Tarjalle kun kelpuutti minun maalaukseni levynsä kanteen. Hienoa olla mukana tämmöisessä projektissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.