maanantai 5. elokuuta 2013

Aivan mahtavaa!!

Meikäläinen on kuin puulla päähän lyötynä ollut nyt reilun viikon. 
Ystäväni kannustuksesta vein Jämsän perinteikkääseen Ars Jok' Vars- näyttelyyn neljä taulua tyrkylle ja kolme niistä läpäisi jurytuksen :) 
Siinä jo oli ilakoimisen aihetta harrastelijamaalarille....kunnes sitten näyttelyn loppuessa sihteeri soitti sieltä mulle ja kertoi aivan käsittämättömiä uutisia: Mun tauluista on tykätty niin paljon että kaikki kolme on äänestetty kärkeen yleisöäänestyksessä....Tästä linkistä netissä olleeseen alustavaan juttuun.

Nämä taulut sinne vein, Silver Grey -sarvipää ei päätynyt näyttelyyn.


Piti ihan itsekin käydä niitä siellä seinällä filmaamassa, erittäin hyvälle paikalle olivat päässeet :) Tuo Satakielimetsähän vasta valmistui ja se oli yleisön suosikki <3

Winter Unreal- rappusmaisema oli kolmas.


Keskellä salin etuseinää Winter in White 


Palkintona oli toimittajan haastattelu paikallislehteen, mitä en olekaan vielä nähnyt vaikka toimittaja lupasi lehden lähettää...sitä ootellessa. Kyllä siellä joen rannassa taulujen kanssa poseeratessa tuli mieleen että enpä ois arvannut!

Kiitos vain kaikille rakkaita taulujani äänestäneille, jos joku täällä Korennon Kuiskauksessa sattuisi käväisemään <3

2 kommenttia:

  1. Tuo Winter in white on kyllä aivan mielettömän upea! Ihan suosikkini tauluistasi <3 Siinä on vaan jotenkin niin ihanan seesteinen, talvinen tunnelma ja lupaus lähestyvästä keväästä. Loistavaa, onnea!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.