tiistai 1. toukokuuta 2012

Mountain Banshees - liskotaulun vaihekuvia

Avatar - elokuva innoitti meikäläisen maalaamaan näitä huiman kauniita liskoja toissa vuonna. Oishan tämmösellä kiva lennellä! Fantasiasieluisena rakastan noita värejä ja muotoja, puhumattakaan tuosta taustasta leijuvine vuorineen. Mitä silmäkarkkia!!

Sinisestä liskosta aloitin, päästä ja tuosta valkoisena hohtavasta siivestä.


Alemmaksi taustalle iso punainen Toruk Makto. Todella kiva oli maalata noita leiskuvan värisiä kuvioita.

 Välillä hieman utuisen taustan hahmottelua. Koko ajan yritin pitää ilmavuuden ja kolmiulotteisuuden mahdollisimman kohdillaan, ilmassahan tässä lennetään ja isoista eläimistä kyse. Siis että oikeasti näyttäis siltä että ne mahtuu tässä liitelemään!


 Nuo punaiset siivenkärjet on kuin korennonsiipiä oilis maalaillut. Sehän näissä liskoissa meikäläiseen vetoaa, kun niillä on tämmöset osittain korennonsiipimäiset pitsit siipien kärjissä!

 Navien paikat näkyy valkoisena.  Niiden vuoro oli liskojen jälkeen. Pohjavärin oikean sinisen tavoittelua...
 Lopulliset Navi - hahmot on vähän muovisen näköisiä, mutta niin ne oli mallikuvassakin.

Itse tykkään noista liskojen siivistä eniten, niitä oli mukava mutta haasteellista maalata. Taustalla leijuvien vuorien pinta on maalattu useaan kertaan, että sain mahdollisimman aidon ja painavan näköistä kalliota ja kevyen näköistä usvaa.
Taulu on kotona hyllyn päällä, koko on 70x90, joten ihan mihin vaan ei mahdu.  Tästä aiheesta saataan maalata omaksi iloksi vielä lisää joskus :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.